top of page
0.png

perhekuvaus

Perhekuvaus on lämminhenkinen ja rento kuvaushetki, joka tallentaa rakkaimmat muistot. Tervetuloa juuri sellaisena kuin olet - voit hengähtää ja luottaa ammattikuvaajan ohjaukseen. 

DSC00514-3.jpg

 

Kuvauspalvelut

Oma yksityinen kuvaussessio

Voit varata minulta oman yksityisen kuvaussession , jolloin suunnittelemme kuvauksen yhdessä juuri sinun toiveistasi lähtien. Tarkka hinta määräytyy kuvauspaikan sijainnin ja kuvamäärän perusteella, löydät hinnaston täältä.

Kuvauspäivät

Toinen vaihtoehto on, että liityt sähköpostilistalleni ja bongaat sieltä sinulle sopivan kuvauspäivän. Järjestän kuvauksia tiettyinä ajankohtina valitsemassani miljöössä. Kun huomaat itsellesi sopivan kuvauspäivän, voit varata itsellesi oman n. 20min kuvausajan suoraan täältä varausjärjestelmästä.

 

Ulkona miljöössä järjestettävät kuvauspäivät ilmoitetaan usein muutaman päivän varoajalla, jolloin säätilanne on parhaiten ennustettavissa. Kuvauspäiviä järjestetään Hangossa, Tammisaaressa ja pk-seudulla.

Tapahtumakuvaus

Lauantait ovat pääsääntöisesti varattu koko päivän tapahtuma/juhlakuvauksiin,

kuten häät, ristiäiset tai muut tapahtumat.

 

sähköpostilist perhekuvat

Liity sähköpostilistalleni, niin saat tiedon tulevista kuvauspäivistä!
 

DSC04167-7.jpg

KOKEMUKSIA

"Oli ihana ja rentouttava kokemus Ilonan kuvauksissa! Palvelu oli alusta asti luotettavaa ja asiakkaan tarpeet huomioivaa. Lisäksi potretit vauvan kanssa onnistuivat erinomaisesti ja kuvista välittyy lämmin tunnelma. Suosittelen lämpimästi!"

- Saana Virkki

DSC06788.jpg

valokuvaajasi

Ilona Oranen

ilona@valofilms.fi

0405596579

Hanko / Kirkkonummi 

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn
  • YouTube
DSC04168-8.jpg
bottom of page