top of page
kesä23-4.jpg

PONIKUVAUS

Tuo lapsesi lempeään ja rauhalliseen ponikuvaukseen Veikkolassa

la 26.8 klo 13-15 välillä

la 9.9 klo 13-15 

la 23.9 klo 13-15

   Hinta: 90€ / kuva tai 120€ / 3 kuvaa

Hinnat sis alv 24%

Kuvaustilanteessa on keskeisimmät turvallisuusseikat huomioitu, silti on ensisijaisen tärkeää että kuvaajan ohjeita noudatetaan ja lähtökohtaisesti oletus on että perheillä on tapaturmavakuutus omasta takaa.

0.png

Kuvaus on suunnattu yli 5-vuotiaille, sitä nuoremmat voivat osallistua esim. vanhemman sylissä. Kuvauspaikkana on Stall Sandbacken osoitteessa Solbackankuja 20, Veikkola.

Kuvausaika on n.15-20min, jonka jälkeen vanhempi voi valita ne kuvat, jotka halutaan tilata. Valmiit kuvat toimitetaan sähköpostitse 2 viikon sisällä. Ilmoittaudu mukaan alla olevalla lomakkeella (tai sähköpostitse ilona@valofilms.fi / tekstarilla 0405596579)

Valo Films ponikuvaus
kesä23-22
kesä23-21
kesä23-29
kesä23-41

Ilmoittautuminen

Merkkaa päivä jollon tulet:

Saapumisohjeet:

Stall Sanbackeniin pääset parhaiten autolla. Jätä auto parkkipaikalle ja kävele tallin etuovien luokse, josta sinut noudetaan kuvaustuokioon.

Vaatetus?

Monesti kysytään millaiset vaatteet kuvauksiin kannattaa ottaa.

Suosittelen neutraalin sävyisiä vaatteita. Isoja logoja / kuvioita on hyvä välttää. Tällöin kuvan huomio säilyy lapsen ja ponin välisessä yhteydessä. Toki missä vaan vaatteissa voi tulla. 

Kengät on syytä olla umpinaiset tai vaihtoehtoisesti saappaat toimivat oikein hyvin.

Lämpimästi tervetuloa!

t. Ilona

kesä23-7.jpg

Kuvaukseen osallistuminen ei edellytä aiempaa ponikokemusta. Ystävällinen eläkeläinen "Paavo-Poni" on tallilla vastassa. Hän tekee mieluusti tuttavuutta haistelemalla, aivan kuten koira. Lapsia on hyvä muistuttaa rauhallisista toimintatavoista, jotta myös Paavolla on mukava olla. Toimimme sekä ponin että lapsen ehdoilla.

Ps. Jos tarjotut kuvauspäivät eivät sovi kalenteriisi, niin voit aina varata myös oman yksilöllisesti suunnitellun 1h kuvaussession (hinta 100€ + kuvat alk. 120€/3 kuvaa tai yli 10 kuvaa 30€ per kuva.)

bottom of page