top of page

Acerca de

Christmas Tree
DSC01098-2.jpg

Joulukorttikuvaus

Lämpimästi tervetuloa Joulukorttikuvauksiin Veikkolaan Eerikinkartanon idylliseen pihapiiriin. Kuvat otetaan historiallisen suola-aitan edustalla, joka on alunperin vuodelta 1777. Voit tulla kuvauksiin puolisosi tai vaikka koko perheesi kanssa. 

Olen tehnyt sinulle joulukorttitilauksen mahdollisimman helpoksi; valitse lomakkeessa vain "kortit helposti" ja lähetän ne teetettäväksi nimien ja toivotusten kera suoraan Espoon Pikkulaivan "Tunnin kuva" - liikkeeseen, josta ne postitetaan kotiisi. Lähetän kuvat joka tapauksessa myös sähköpostiisi, jolloin voit käyttää haluamaasi kuvakorttipalvelua tai lähettää joulukortit sähköisesti. Kuvien toimitusaika on 5vrk ja itse kuvaliikkeestä saat ne nimen mukaisesti tunnin sisällä.

Kuvauspäivät:

la 20.11 klo 10-14 välillä (rekvisiittana lyhdyt ja olkipaalit) hinta 90€ / 3 kuvaa

la 27.11 klo 10-14 välillä (oikea hevonen mukana kuvassa) hinta 120€ / 3 kuvaa

Paikka: Eerikinkartano, Eerikinkartanontie 164, Veikkola

Voit parkkeerata Eerikinkartanon pihan parkkipaikalle. Kuvauspisteemme on pihapiirissä, punaisella aitalla tien vieressä. Saavu paikalle mieluusti n. 5-10min ennen kuvausaikaa. Itse kuvaukseen on hyvä varata 15min.

Huom. kuvaukset järjestetään säävarauksella. Sateen sattuessa tarjoan sinulle uutta kuvausaikaa seuraavalta päivältä (sunnuntai).

Joulukuvauksen varaaminen

Varaa oma kuvausaika täyttämällä alla oleva lomake.

Palaan sinulle vuorokauden sisällä ja vahvistan tarkan kuvausajan. Voit halutessasi myös soittaa / laittaa tekstiviestin numeroon: 0405596579.

Kuvaus maksetaan laskulla (90€/120€), joka lähetetään sähköpostitse.

0.png
Ilmoittaudu
Kortit helposti - lue lisää

Joulukortit helposti

Tiedän, joulukuu voi olla kiireistä aikaa... sen vuoksi teen ilomielin tietyt valinnat puolestasi. Valitsen omasta mielestäni parhaan niistä kolmesta otoksesta, kirjoitan siihen kauniilla fontilla "Hyvää Joulua" ja alle: "Toivottaa: ..." ja luettelen nimet, jotka tuossa lomakkeessa minulle kerroit. Lähetän ne suoraan Tunnin Kuva liikeeseen Espoon Pikkulaivaan, josta voit (ilmoituksen saatuasi) käydä ne noutamassa. Maksat korttien teettämisen suoraan Tunnin kuva liikeeseen noudon yhteydessä. Osoite: Ulappakatu 2, Espoo.

Näet Tunnin kuva hinnaston tästä. Esimerkiksti 20kpl joulukortteja kirjekuoreineen maksaa 18€.

Tilaan kortit 10 x 15cm kokoisena, mattana ja valmiin joulutoivotuksen kera. Korttien mukana tulee kirjekuoret, joten sinun tarvitsee vain lisätä osoite ja postimerkki.

Haluaisitko jotain toisin?

Saat kuvat jokatapauksessa sähköpostiisi ja voit aivan vapaasti muokata kuvia haluamallasi tavalla ja tilata joulukortit valitsemastasi kuvapalvelusta. Jos kaipaat ammattilaisen yksilöllistä lisäpalvelua (photoshoppausta tms.), järjestyy se hintaan 50e/h+alv 24%, minimiveloitus 1h.

bottom of page