TAUSTA

Valo Films on osa 2011 perustettua perheyritystämme Prema Era oy:tä. Yrityksemme toimii neljän sisaruksen voimin ja toimenkuvamme on alkuun keskittynyt pääasiassa pienten ja keskikokoisten yritysten nettisivujen ja graafisen suunnittelun palveluihin. Viime vuosina olemme keskittyneet erityisesti Padu-nimisen mobiilipelin kehittämiseen, sillä olemme halunneet kertoa tarinan, jolla on rohkaiseva sanoma. Padu on kaikenikäisille tarkoitettu 3D-seikkailupeli ja sen voi ladata ilmaisiksi täältä: Padu.fi.

Laajensimme toimenkuvaamme 2014, jolloin aloimme muiden projektiemme oheella tarjoamaan myös valokuvaus- ja videopalveluita. Olemme vuosien varrella palvelleet yrityksiä, yhdistyksiä sekä yksityishenkilöitä. Hääkuvaukset aloitimme kesällä 2016 ja tällä hetkellä häävideokuvaukset ovatkin yksi meidän päätuotteista.

Kuvaustöiden ydintiimi koostuu kolmesta siskoksesta: asiakaspalvelusta, suunnittelutyöstä, sekä valo- ja videokuvauksesta vastaa Ilona Oranen. Asta Oranen toimii sekä valo- ja videokuvaajana, sekä vastaa ilmakuvauksesta. Editoinnista (sekä tarvittaessa lisäkuvauksesta) puolestaan vastaa Amanda Oranen. Erilaisten projektien kuvaukset hoidetaan joustavien kuvaustiimien voimin, jotka koostuvat 1-3 ydintiimin jäsenestä, sekä tarpeen mukaan lisäassistenteista ja freelansereista. Kuvaustiimien jäsenet suunnitellaan tapauskohtaisesti kunkin projektin erityisosaamisen tarpeen mukaan.

Ota rohkeasti yhteyttä, vastaamme mieluusti kaikenlaisiin kysymyksiin. Puhumme sujuvasti myös englantia ja saksaa. Teemme mieluusti yhteistyötä muiden toimijoiden kanssa, kaikenlaiset yhteydenotot ovat tervetulleita. Tarjoamme luontokuvia maksutta vapaaseen käyttöön, löydät meidän ilmaiset kuvat täältä

Ystävällisin terveisin,

Ilona, Asta ja Amanda

Ilona Oranen

ilona(@)oranen.com

Helsinki, Finland

  • Facebook - Black Circle
  • YouTube - Black Circle
  • Instagram - Black Circle